Ο Elton John στη Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση του John Lewis & Partners


Μπορεί να κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες, αλλά η Χριστουγεννιάτικη, διαφημιστική καμπάνια της John Lewis & Partners, φιλοξενεί φέτος τον Sir Elton John και γι’αυτό παραμένει ένα καυτό θέμα συζήτησης ανάμεσα στους fans.

Η ταινία μικρού μήκους με τον τίτλο “The Boy and The Piano” ταξιδεύει τους θεατές με μια αναδρομική ματιά πίσω, σε μερικά από τα κυριότερα σημεία της καριέρας του Elton John, από την παιδική του ηλικία και τις πρώτες του εμφανίσεις στις βρετανικές pubs στη δεκαετία του 1960 έως τις μεγάλες του περιοδείες στα μεγαλύτερα γήπεδα του κόσμου τη δεκαετία του 1970.

Το σύντομο video της αλυσίδα λιανικής πώλησης που είναι διαθέσιμη και στο YouTube, παρουσιάζει διάφορους βασικούς συμπρωταγωνιστές που βοήθησαν στην παραγωγή της διαφήμισης, συμπεριλαμβανομένου του David Furnish, ο οποίος είναι παντρεμένος με τον θρυλικό μουσικό. Ο Richard Brim, ο διευθύνων σύμβουλος του διαφημιστικού οργανισμού adam & eveDDB, που είναι ο εγκέφαλος πίσω από την διαφήμιση αυτή, αποκάλυψε πώς είχαν 300 υποβολές αιτήσεων για τους ρόλους που θα πλαισίωναν τον Elton στο εν λόγω σενάριο.

Η διαφήμιση σκηνοθετήθηκε από τον Seb Edwards και είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες που είδαμε για τη φετινή σεζόν.
Από το Blogger.