Ο Snoop Dogg απέκτησε το δικό του αστέρι στο Hollywood Walk Of Fame


Ο Snoop Dogg ευχαρίστησε τον εαυτό του στην παρουσίαση του αστεριού του στο Hollywood Walk Of Fame.

Ο Rapper Snoop Dogg απέκτησε το δικό του αστέρι στο Hollywood Walk of Fame την περασμένη Δευτέρα, ευχαριστώντας τον… εαυτό του για το ταξίδι.

Ο 47χρονος rapper, τον οποίο μπορείς να πεις και ηθοποιό και πιο συγκεκριμένα κωμικό καθώς είναι γνωστό πειραχτήρι, παρουσιαστή αλλά και συγγραφέα βιβλίων μαγειρικής, εξέφρασε φυσικά ευγνωμοσύνη σε άλλους τους δικούς του ανθρώπους αλλά και τους πολύ στενούς του συνεργάτες κατά τη διάρκεια της μέχρι τώρα πορείας του, συμπεριλαμβανομένου του Dr.Dre, του Warren G και του Quincy Jones, στην ομιλία αποδοχής του.

Αλλά η πιο ξεκαρδιστική και ειλικρινής στιγμή του ήταν εκείνη που ευχαρίστησε τον εαυτό του χρησιμοποιώντας τη σωστή ποσότητα χιούμορ:

“Εν κατακλείδι, θέλω να ευχαριστήσω εμένα που πιστεύω σε μένα. Θέλω να με ευχαριστήσω που έκανα όλη αυτή τη σκληρή δουλειά. Θέλω να με ευχαριστήσω επειδή δεν είχα ποτέ κάποιο ρεπό. Θέλω να με ευχαριστήσω που δεν με εγκατέλειψα ποτέ. Θέλω να με ευχαριστήσω που είμαι πάντα δοτικός και προσπαθώ να δώσω περισσότερα από αυτά που έχω. Θέλω να με ευχαριστήσω που προσπαθώ να κάνω πάντα περισσότερο καλό από κακό. Θέλω να με ευχαριστήσω που είμαι μόνο εγώ πάντα. Snoop Dogg, εσύ ένας κακός motherf*cker”.Από το Blogger.