Η Alicia Keys παρουσιάστρια των φετινών Βραβείων Grammy


Η Alicia Keys θα είναι η παρουσιάστρια των 61ων Βραβείων Grammy, τα οποία θα διεξαχθούν την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στο «Staples Center» του Λος Άντζελες και θα μεταδοθούν ζωντανά από το CBS.

«Γνωρίζω πως νιώθεις όταν είσαι επάνω σε εκείνη τη σκηνή και πρόκειται να φέρω αυτό το vibe και την ενέργεια», δηλώνει η 37χρονη τραγουδίστρια – τραγουδοποιός που είναι κάτοχος 15 βραβείων Grammy.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα είμαι τελετάρχης στη μεγαλύτερη βραδιά της μουσικής και θα γιορτάσουμε τη δημιουργικότητα, τη δύναμη και τη μαγεία. Είμαι ειδικά ενθουσιασμένη για όλες τις απίστευτες γυναίκες που είναι υποψήφιες φέτος», συμπληρώνει και δίνει ραντεβού για τις 10 Φεβρουαρίου.

Από τα ίδια συναισθήματα διακατέχεται και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ακαδημίας Ηχογράφησης, ο Neil Portnow.

«Μία δυναμική καλλιτέχνης με το σπάνιο συνδυασμό του ρηξικέλευθο ταλέντο και του πάθους για την τέχνη της, η Alicia Keys είναι η τέλεια επιλογή για παρουσιάστρια του show μας. Καθ’ όλη τη συναρπαστική καριέρα της, την έχω παρακολουθήσει να γίνεται μία ισχυρή δύναμη μέσα στη μουσική βιομηχανία και εκτός από αυτή», σχολιάζει.

«Ως καλλιτέχνης που μιλάει για τα καλά για τη δύναμη της μουσικής, πρότυπο και εκπρόσωπος της αλλαγής, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα την έχουμε μαζί μας σε μία βραδιά που θα είναι σίγουρα αξέχαστη», λέει Portnow.Ο Εκτελεστικός Παραγωγός των Grammy, Ken Ehrlich, αναφέρει:

«Η αλήθεια είναι μία από κοινού στους παλιούς καλλιτέχνες που συνδύασαν την αληθινή μουσική ιδιοφυΐα με τους συναισθηματικούς στίχους για να δημιουργήσει μία μοναδική προσέγγιση σε οτιδήποτε κάνει. Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι θα τα φέρει όλα αυτά {…} σε ένα πολύ ξεχωριστό show το Φεβρουάριο.»

Εκτός από τα 15 βραβεία Grammy που κοσμούν τη συλλογή της, η Alicia Keys είναι μία επιτυχημένη ηθοποιός μία best-seller συγγραφέας, κινηματογραφική, τηλεοπτική παραγωγός αλλά και παραγωγός του Broadway, επιχειρηματίας και μία αξιοσημείωτη δύναμη στον κόσμο του ακτιβισμού.

Το 2001 κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ της με τίτλο «Songs In A Minor» και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει πάνω από τριάντα εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων και έχει δημιουργήσει ένα ασύγκριτο ρεπερτόριο.

Από το Blogger.