Οι Queen θα παίξουν ζωντανά στα Όσκαρ


Μέσα στις τόσες αναποδιές που έχουν τύχει στη φετινή απονομή των Όσκαρ – δεν βρέθηκε παρουσιαστής, βραβεία βγαίνουν από τη μετάδοση και ξαναμπαίνουν ύστερα από διαμαρτυρίες – η Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών ανακοίνωσε και κάτι καλό: οι Queen θα παίξουν ζωντανά στο Kodak Theatre τη βραδιά της 24ης Φεβρουαρίου.

Για την ακρίβεια, οι Queen και ο Άνταμ Λάμπερτ, φιναλίστας του American Idol (το 2009) που από το 2011 και μετά περιοδεύει με το θρυλικό συγκρότημα ως αντικαταστάτης του αναντικατάστατου Φρέντι Μέρκιουρι. Η Ακαδημία και το συγκρότημα διαφήμισαν την εμφάνιση στα Όσκαρ με το ακόλουθο βίντεο:Φυσικά κανένα από τα τραγούδια της ταινίας «Bohemian Rhapsody» δεν διεκδικεί Όσκαρ, καθώς είναι όλα παλιότερα και δεν έχουν γραφτεί για τo συγκεκριμένo φιλμ, αλλά συμπεριλαμβάνοντας τους Queen στην τελετή η Ακαδημία βρίσκει έναν τρόπο να κερδίσει λίγη τηλεθέαση – η οποία παίρνει σταθερά τον κατήφορο τα τελευταία χρόνια…

Όσο για το τι θα τραγουδήσουν; Το «Bohemian Rhapsody» θεωρείται σίγουρο, μόνο του ή ως μέρος ενός medley με επιτυχίες των Queen. Πάντως εμείς θα προτιμούσαμε να το ακούσουμε όχι από τον Άνταμ Λάμπερτ, αλλά από τον Καναδό Μαρκ Μαρτέλ, η φωνή του οποίου είναι ό,τι πιο κοντινό στην αυθεντική του Φρέντι Μέρκιουρι (τον προσέλαβαν άλλωστε και για τις ανάγκες τις ταινίας). Ακούστε τον εδώ και θα καταλάβετε:
Από το Blogger.