Ο λόγος που η Lady Gaga χώρισε με τον Christian Carino μόλις αποκαλύφθηκε


Μέχρι το “Α Star is Born” να φτάσει στα Όσκαρ, παρακολουθούσαμε στενά τη σχέση που αναπτυσσόταν ανάμεσα στους δυο συμπρωταγωνιστές της ταινίας, τη Lady Gaga και το Bradley Cooper και όλοι πιστεύαμε πως το love story της ταινίας συνεχιζόταν και στην πραγματική ζωή.

Μάλιστα τόσο ο χωρισμός της τραγουδίστριας από τον αρραβωνιαστικό της Christian Carino μετά την απονομή των βραβείων Grammys όσο και η ζωντανή εκρηκτική performance του shallow στη σκηνή του Kodak Theatre του κινηματογραφικού ζευγαριού Jackson και Ally μας έκανε να πιστεύουμε ότι κάτι όντως τρέχει με αυτούς τους δυο.

Τώρα, νέες εξελίξεις έρχονται να διασκεδάσουν και πάλι τις εντυπώσεις και να δώσουν νέες εξηγήσεις σχετικά με τους λόγους που η Lady Gaga αποφάσισε να τελειώσει τη σχέση της με τον Christian Carino.

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες λοιπόν η πιανίστρια χώρισε τον αρραβωνιαστικό της επειδή εκείνος ήταν υπερβολικά ζηλιάρης και της έστελνε ακατάπαυστα μηνύματα, ενώ επιπροσθέτως και οι φίλοι της δεν τον ενέκριναν ούτε τον συμπαθούσαν.

Από το Blogger.