Ο Μπομπ Ντίλαν διακόπτει συναυλία για να επιπλήξει φαν που τραβούσε φωτογραφίες


Όσοι έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε σε συναυλία του Μπομπ Ντίλαν, μην διανοηθείτε να αρχίσετε να τραβάτε φωτογραφίες με το κινητό σας γιατί θα βρείτε το μπελά σας.

Η απέχθεια του Μπομπ Ντίλαν για τη συνήθεια που έχουν όλοι πλέον να τραβάνε φωτογραφίες και βίντεο με το κινητό τους, είναι γνωστή και μεταξύ μας δεν έχει και πολύ άδικο καθώς έχει παραγίνει το «κακό».

Προ ημερών ο 77χρονος (78 τον Μάιο) Ντίλαν βρέθηκε για συναυλία στη Βιέννη και μάλιστα λίγο έλειψε να σωριαστεί στη σκηνή, όταν σκόνταψε σε ένα μόνιτορ που βρισκόταν πίσω του. Μόλις ανέκτησε την ισορροπία του απευθύνθηκε στο κοινό που βρισκόταν από κάτω λέγοντας αυστηρά: «τραβήξτε φωτογραφίες ή μην το κάνετε. Μπορούμε να παίξουμε ή μπορούμε απλά να αρχίσουμε να ποζάρουμε».

Αφού λοιπόν πήρε μια κοροϊδευτική πόζα για λίγα δευτερόλεπτα, το ίνδαλμα της ροκ πήγε στο πιάνο και ξεκίνησε να παίζει το «It Takes a Lot to Laugh, it Taikes a Train to Cry».
Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Ντίλαν εκφράζει την ενόχλησή του για τις φωτογραφίες που βγάζουν οι φαν στις συναυλίες. Όπως αναφέρει το Rolling Stone, πέρσι κατά τη διάρκεια ενός live στη Νέα Υόρκη οι υπεύθυνοι απειλούσαν να πετάξουν έξω από το χώρο όποιον εντόπιζαν να τραβάει φωτογραφίες με το κινητό του.

Την περίοδο αυτή ο Ντίλαν βρίσκεται σε ευρωπαϊκή περιοδεία και τον Ιούνιο θα παίξει ως headliner στο Roskilde Festival ενώ τον Ιούλιο θα δώσει συναυλία με τον Νιλ Γιανγκ στο Hyde Park του Λονδίνου.

Από το Blogger.