Ακούστε το νέο τραγούδι της Μαντόνα


Άργησε, αλλά τα κατάφερε επιτέλους η Μαντόνα να κυκλοφορήσει το πρώτο τραγούδι του επερχόμενού της δίσκου Madame X, για τον οποίο ακούμε εδώ και πολύ καιρό.

Το «Medellin» είναι ένα ντουέτο με τον Κολομβιανό Maluma πουουσιαστικά πήρε τον τίτλο αυτό από την ομώνυμη πόλη και «βάση» του διαβοήτου Πάμπλο Εσκομπάρ. Η Madge προφανώς ακολουθεί την τάση της εποχής που δεν είναι άλλη από τους λατινογενείς ήχους, τουλάχιστον αν ρίξουμε μια ματιά στα βίντεο του YouTube με τις περισσότερες θεάσεις για το 2018.

Ολοκληρωμένος ο δίσκος Madame X κυκλοφορεί στις 14 Ιουνίου από την Live Nation/Interscope/Maverick, θα περιλαμβάνει 13 τραγούδια και αν βασιστούμε στα λεγόμενα της βασίλισσας της ποπ πάρα πολλές εκπλήξεις.

Στο εξής πάντως, η Μαντόνα ξεκινάει και επισήμως την προώθηση της νέας της δουλειάς μέσω εμφανίσεων και lives, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που παρά τις αντιδράσεις περιμένουν να την «καμαρώσουν» για τρίτη φορά στα χρονικά της Eurovision, στη βραδιά του φετινού τελικού, στις 18 Μαΐου στο Τελ Αβίβ.
Ολόκληρη η tracklist του Madame X:

01 Medellín [ft. Maluma]
02 Dark Ballet
03 God Control
04 Future [ft. Quavo]
05 Batuka
06 Killers Who Are Partying
07 Crave [ft. Swae Lee]
08 Crazy
09 Come Alive
10 Faz Gostoso [ft. Anitta]
11 Bitch I'm Loca [ft. Maluma]
12 I Don't Search I Find
13 I Rise

Από το Blogger.