Κατερίνα Ντούσκα και Τάμτα επέστρεψαν στην Ελλάδα


H Κατερίνα Ντούσκα και η Τάμτα έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα και οι φωτογράφοι ήταν στο αεροδρόμιο για να καταγράψουν τις εμφανίσεις τους.

Τόσο η Κατερίνα Ντούσκα που διαγωνίστηκε για την Ελλάδα όσο και η Τάμτα που εκπροσώπησε την Κύπρο πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις πάνω στην σκηνή της Eurovision δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό.

Αυτό ωστόσο δεν στάθηκε ικανό για να μπορέσουν οι δυο τραγουδίστριες να κερδίσουν μια υψηλή θέση στον πίνακα των αποτελεσμάτων.


Η Κατερίνα Ντούσκα με το τραγούδι «Better Love» έλαβε την 21η θέση (συγκέντρωσε 71 βαθμούς) και η Τάμτα με το «Replay» την 15η θέση (συγκέντρωσε 101 βαθμούς).

Αμέσως μετά το τέλος της βραδιάς από την οποία νικήτρια βγήκε η Ολλανδία με τον Duncan Laurence και το «Arcade», οι δυο τραγουδίστριες μίλησαν στους δημοσιογράφους για το αποτέλεσμα.

«Νιώθω περήφανη» σημείωσε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Ντούσκα ενώ η Τάμτα δήλωσε με χαμόγελο : «Μου αρκεί που το χάρηκα γιατί το χάρηκα πραγματικά μέσα από την καρδιά μου».

Η επιστροφή της Τάμτα και της Κατερίνας Ντούσκα είναι γεγονός και οι δύο γυναίκες ήταν stylish στο αεροδρόμιο που της κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός.


Η Τάμτα φόρεσε ένα έντονο φούξια σακάκι, λευκά sneakers και μαύρο παντελόνι, ενώ η Κατερίνα Ντούσκα προτίμησε ένα τζιν παντελόνι με μια κρεμ πουκαμίσα-κιμονό με παπούτσια loafers.

Από το Blogger.