Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Ουέστ αποκάλυψαν το όνομα που έδωσαν στο γιο τους


Το όνομα του νεογέννητου μωρού τους γνωστοποίησαν η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Oυέστ, μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση στο Twitter ότι έγιναν γονείς για τέταρτη φορά μέσω παρένθετης μητρότητας.

Η Αμερικανίδα τηλεπερσόνα, σε ανάρτησή της στο Twitter κοινοποίησε ένα στιγμιότυπο οθόνης (screenshot) από συνομιλία με τον σύζυγό της, Αμερικανό ράπερ Κάνιε Oυέστ.

«Όμορφη Ημέρα της Μητέρας» με την άφιξη του τέταρτου παιδιού μας είμαστε ευλογημένοι πέρα από τα όρια έχουμε ό,τι χρειαζόμαστε» έγραψε η Κιμ Καρντάσιαν.

Όλοι περίμεναν να δουν μια φωτογραφία, αλλά και να μάθουν το όνομά του μωρού.

Τελικά η Κιμ Καρντάσιαν στην ανάρτηση δημοσίευσε φωτογραφία του μωρού και αποκάλυψε ότι ο γιος της ονομάζεται Psalm (Ψαλμός).
Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Ουέστ επιλέγουν παράξενα ονόματα για τα παιδιά τους, τα τρία πρώτα ονομάζονται Νορθ (Βόρεια), Σεντ (Άγιος) και Σικάγο.

Τα αμερικανικά ΜΜΕ διευκρινίζουν ότι στο Psalm το πρώτο γράμμα P δεν προφέρεται και σημαίνει ύμνος, ιερά ωδή.

Υπενθυμίζουν ακόμη ότι ο Κάνιε Oυέστ καθιέρωσε από τον Ιανουάριο τις «Κυριακάτικες Λειτουργίες» εβδομαδιαίες εκδηλώσεις με βάση γκόσπελ εκτελέσεις τραγουδιών του. Σημειώνουν ότι αρκετά από τα τραγούδια του έχουν θρησκευτικές αναφορές, όπως το «Jesus Walks» του 2004, το «No Church in the Wild» του 2011, το «I am a God» του 2013 και ότι ονόμασε το άλμπουμ του, του 2013, Yeezus.

Το αγοράκι είναι το δεύτερο παιδί του ζεύγους που γεννιέται μέσω παρένθετης μητέρας, μετά τη Σικάγο, η οποία γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2018.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν άφησαν ασχολίαστο το όνομα του μωρού.


Από το Blogger.