Το cast του «Avengers: Endgame» να τραγουδά το «We Didn’t Start the Fire» του Billy Joel!


Πριν από την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Avengers: Endgame» -που θα είναι και η τελευταία της ομότιτλης σειράς ταινιών της Marvel-, το «The Tonight Show» με τον Jimmy Fallon, γιόρτασε την πρεμιέρα αυτή δημοσιεύοντας ένα music video όπου το κινηματογραφικό cast της ταινίας τραγουδά την μεγάλη επιτυχία του Billy Joel, «We Didn’t Start the Fire».

Οι στίχοι του τραγουδιού άλλαξαν για να ταιριάζουν με την πλοκή της νέας ταινίας της Marvel ενώ καθ ‘όλη τη διάρκεια του video, χαρακτήρες και σκηνές από παλιότερες ταινίες της εταιρείας, της τελευταίας δεκαετίας, παρουσιάστηκαν και επεξεργάστηκαν για να ταιριάζουν στο ρυθμό του τραγουδιού.

Το clip είναι φτιαγμένο επάνω σε ένα μοτίβο κόμικς, σε συνδυασμό με δημοφιλείς σκηνές και σημαντικούς χαρακτήρες όπως οι Nick Fury, Iron Man, Loki Thor, Scarlet Witch, Spider Man, Bruce Banner, Captain America, Ant Man και πολλούς άλλους, ενώ σε κάποια στιγμή εμφανίζεται και ο ίδιος ο Fallon. Το cast των ηθοποιών αποτελείται από τους: Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Don Cheadle, Paul Rudd, Brie Larson, Karen Gillan, Danai Gurira, Bradley Cooper, Josh Brolin κ.α.

Στο τέλος του music video, μια συλλογή από εξώφυλλα βιβλίων κόμικς, σχηματίζουν μια εικόνα του αείμνηστου Stan Lee.Από το Blogger.