Η Kylie Minogue κυκλοφορεί επιτέλους το νέο της single με τίτλο «New York City»!To ολοκαίνουριο τραγούδι της Kylie Minogue με τίτλο «New York City» προλογίζει την πέμπτη σημαντικότερη συλλογή της δισκογραφίας της που θα αποτελείται από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Το album θα έχει τίτλο «Step Back in Time: The Definitive Collection» και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Ιουνίου σε διπλό CD/LP. Το τραγούδι παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ζωντανά στο Bowery Ballroom της Νέας Υόρκης, στις 25 Ιουνίου 2018, κατά τη διάρκεια της «Golden Tour» της δημοφιλούς Αυστραλής τραγουδίστριας. Πρόκειται για ένα από τα ακυκλοφόρητα τραγούδια της, που είχε ηχογραφηθεί στο πλαίσιο της δημιουργίας του «Golden» album της που κυκλοφόρησε πριν από περίπου ένα χρόνο. Το τραγούδι είναι το πρώτο -και μοναδικό- επίσημο single από την εν λόγω συλλογή!

H studio version του τραγουδιού έκανε τη ραδιοφωνική του πρεμιέρα πριν από λίγε μόνο ώρες παρουσιάζοντας μια εκδοχή του τραγουδιού που είναι εμπλουτισμένη με περισσότερα synth-pop και disco στοιχεία. Τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού έγραψε η ίδια η Kylie σε συνεργασία με τους Daniel Stein, Karen Poole και Myles MacInnes.

Το «Step Back in Time: The Definitive Collection» θα συμπληρώνεται από τις πιο μεγάλες επιτυχίες της μέχρι τώρα πορείας της Kylie Minogue αν και υπάρχουν αρκετές παραλείψεις όπως κάποιο από τα singles του 12ου album της «Kiss Me Once» (2014) ή το top 10 hit της «Giving You Up» του 2005.
Από το Blogger.