Η Rihanna επιβεβαιώνει ότι ετοιμάζει reggae άλμπουμ


Η Rihanna μιλάει για το πολυαναμενόμενο ένατο άλμπουμ της και επιβεβαιώνει επίσημα τις φήμες που διαδίδονταν εδώ και αρκετό καιρό.

Η 31χρονη τραγουδίστρια έδωσε συνέντευξη στο «T Magazine» των «New York Times». όπου αναφέρθηκε στην επερχόμενη συλλογή μόδας που θα λανσάρει σύντομα με το σήμα της «Fenty» σε συνεργασία με τη LVMH, αλλά και στα μουσικά πλάνα που καταστρώνει.

Η ερώτηση ήταν πολύ απλή και συγκεκριμένη. Το ίδιο και η απάντηση. Ετοιμάζει reggae άλμπουμ; «Ναι», απάντησε μονολεκτικά επιβεβαιώνοντας την εγκυρότητα της πληθώρας των δημοσιευμάτων που έχουν γραφτεί τον τελευταίο χρόνο.

Αν και η Rihanna αρνήθηκε να μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες για τη νέα δισκογραφική δουλειά της, αποκάλυψε ότι έχει κατασταλάξει στο όνομα του άλμπουμ.

«Μέχρι τώρα είναι το R9, χάρη στο Navy [το κοινό της]», εξήγησε. «Ίσως θα το ονομάσω έτσι, επειδή με στοίχειωσαν με αυτό… “Το R9, το R9, πότε βγαίνει το R9;” Πώς θα αποδεχθώ άλλο όνομα από τότε που αυτό έχει χαραχτεί στο κρανίο μου;», σχολίασε.

Όσον αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας του άλμπουμ, η αστέρας της μουσικής και της μόδας παραδέχθηκε ότι δεν γνωρίζει ακόμα.

Η Rihanna διέψευσε επίσης κατηγορηματικά τις φήμες περί δισκογραφικής συνεργασίας με τη Lady Gaga. «Ίσως προέκυψαν επειδή με ακολούθησε στο Instagram», ανέφερε.

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Drake στο εγγύς μέλλον, η Rihanna είπε: «Δεν το βλέπω να συμβαίνει. Όχι σε αυτό το άλμπουμ. Αυτό είναι σίγουρο.»A post shared by badgalriri (@badgalriri) on
Από το Blogger.