Η ζωή του Boy George στη μεγάλη οθόνη


O Boy George είναι ένας από τους επόμενους διάσημους μουσικούς που θα δει τη ζωή του να μεταφέρεται στην κινηματογραφική οθόνη.

Η MGM ετοιμάζει βιογραφική ταινία με θέμα τη ζωή του frontman των Culture Club με τον Sacha Gervasi να γράφει και να σκηνοθετεί.

O Boy George, τραγουδιστής, τραγουδοποιός, στιχουργός και συγγραφέας βιβλίων θα είναι ένας από τους παραγωγούς του κινηματογραφικού έργου, σύμφωνα με το Deadline.

Η ταινία, χωρίς τίτλο προς τον παρόν, θα διερευνά τα παιδικά του χρόνια σε μία οικογένεια της ιρλανδικής εργατικής τάξης, τη διεθνή επιτυχία του με τους Club Culture την περίοδο του new wave, δεκαετία του 1980 και την ανοιχτή στάση του σχετικά με την ταυτότητά του.

Ο Sacha Gervasi χαρακτήρισε τον Boy George «πραγματικά πρωτοπόρο και αυθεντικό».

Πρόσθεσε ότι «ο Boy George ήταν αδύνατο να αποτύχει και όλοι ήξεραν ότι θα γίνει σταρ πολύ πριν ο κόσμος ακούσει μία νότα των τραγουδιών του Culture Club.»

«Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η ιστορία της ζωής του είναι διασκεδαστική, αλλά και οδυνηρή και συναρπαστική. Είναι τιμή μου και είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι αυτός που θα τη σκηνοθετήσει για τη μεγάλη οθόνη», είπε.

Ο Boy George έγινε γνωστός για την αισθαντική φωνή του και την ανδρόγυνη εμφάνιση και ήταν μέλος του αγγλικού νέο-ρομαντικού κινήματος που εμφανίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1980.
Από το Blogger.