9 ΧΡΟΝΙΑ CHANIA BEACH PARTYΤο Chania Beach Party, το μεγαλύτερο beach party του νησιού, συμπληρώνει 9 χρόνια παρουσίας και το γιορτάζει δεόντως, με τη μεγαλύτερη παραγωγή που έγινε ποτέ, στη παραλία της Αγίας Μαρίνας (κάτω από το Villa Club).

Για ακόμα μία χρονιά θα παρελάσουν από την κονσόλα του CBP μερικοί από τους καλύτερους djs του κόσμου, πλαισιωμένοι από εγχώριους djs, στο μεγαλύτερο μουσικό γεγονός ξένης μουσικής στο νησί.

Το φετινό beach party θα είναι μια υπερπαραγωγή, με ένα εντυπωσιακό stage που δεν έχει γίνει ποτέ αντίστοιχο στο νησί, σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, ανάμεσα στους φοίνικες και την άμμο, αλλά και ένα εντυπωσιακό Beach Fashion Show με επώνυμα brands και γνωστά μοντέλα.
Χορευτές, aerial dancers, ξυλοπόδαροι, led dancers, fire dancers, CO2 guns, fire show, βεγγαλικά και πολλά ακόμα εντυπωσιακά σκηνικά και shows προετοιμάζονται για τη μεγάλη μέρα. 
 
Τη Παρασκευή 9 Αυγούστου, χιλιάδες clubbers από όλα τα μέρη του κόσμου θα δώσουν ραντεβού για 9η συνεχή χρονιά στη παραλία της Αγίας Μαρίνας.

Προπώληση:
Απλό εισιτήριο 5 ευρώ / VIP εισιτήριο: 10 ευρώ
Σημεία προπώλησης:
Cartridge World (Σκαλίδη 68, Χανιά)
Italian Factory Outlet (Κλαδισσός / Κουνουπιδιανά / Πλατανιάς)
Move On (Κάτω Δαράτσο)
Costa Costa (Αγία Μαρίνα)
Playa Paraiso (Φαλάσαρνα)
Gael Tattoo (Ρέθυμνο)
Baboo (Μπαλί, Ρέθυμνο)
Από το Blogger.