Νέο βιντεοκλίπ για τη Billie Eilish


Το “bad guy” μέσα από το ντεμπούτο studio album της “When We All Fall Asleep, Where Do We Go?” την ανέβασε στην κορυφή και σήμερα η ίδια έχει γίνει viral επηρεάζοντας το κοινό κάθε ηλικίας. Συνεχίζοντας, λοιπόν, την προώθηση του δίσκου της, η 17χρονη πλέον τραγουδίστρια της alternative pop και EDM μουσικής σκηνής μάς συστήνει ακόμη ένα επίσημο single του δίσκου της.

Αυτό είναι το μελωδικό “xanny”. Θα μπορούσαμε να το ορίσουμε ως μία από τις πιο μελωδικές της μπαλάντες… μέχρι την ώρα που θα ακούσουμε τα ηλεκτρονικά synths να διαπερνούν το “είναι” μας. Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει η ίδια η Eilish σε συνεργασία με τον αδερφό της Finneas O’Connell και όπως αναφέρει η ίδια σε σχετικές με το τραγούδι δηλώσεις της, δεν πρόκειται για ένα μήνυμα κατά των ναρκωτικών ουσιών, αλλά στο γεγονός ότι δεν θέλει πλέον να πεθαίνουν φίλοι της από την χρήση τους. Ο τίτλος του τραγουδιού “xanny” αναφέρεται στα “Xanax”.

Μαζί με το έβδομο σε σειρά single του album, στο προσκήνιο ήρθε και το music video του. Στην σκηνοθεσία συναντάμε την ίδια την Eilish, ενώ το όλο concept παραμένει minimal, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει. Για το σκηνοθετικό της ντεμπούτο δηλώνει ιδιαίτερα υπερήφανη, ενώ μπορείς να απολαύσεις το “xanny” ευθύς αμέσως.

Από το Blogger.