Η Jennifer Lopez δώρισε 100.000 δολάρια σε κορίτσι με αναπηρίαΗ Jennifer Lopez εμφανίστηκε στη ζωντανή μετάδοση της ηθοποιού Reese Witherspoon στο Instagram για να μιλήσει για τη συμμετοχής στην εκπομπή «Thanks A Million» της πλατφόρμας Quibi, όπου 10 διάσημοι δίνουν 100.000 σε ένα άτομο που τους επηρέασε.

Το πρώτο από τα επεισόδια δέκα λεπτών της σειράς έχει τον τίτλο «Love Don’t Cost A Thing» (Η αγάπη δεν κοστίζει τίποτα) και πρωταγωνίστρια την J Lo.

Η τραγουδίστρια επέλεξε να προσφέρει το ποσό στη Zoe και τη Rosalia, μία μητέρα και μία κόρη, τις οποίες συνάντησε πρώτη φορά στα παρασκήνια συναυλίας της.

«Ήμουν σε περιοδεία πέρυσι και έκανα μία συναυλία. Μετά το τέλος κάνω συνήθως ένα meet-and-greet και συναντώ πολλούς θεατές και είναι πάντα ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια του show έτσι κι αλλιώς», είπε η Jennifer Lopez.

«Συνάντησα αυτό το μικρό κορίτσι και ορκίζομαι στον Θεό, φαινόταν σαν άγγελος που κατέβηκε από τον ουρανό… Υπήρχε κάτι σε αυτήν που ήταν τόσο αγνό, τόσο τρυφερό και τόσο καλοσυνάτο», περιέγραψε.

«Έχει αναπηρία, είναι αναπηρικό καροτσάκι, αλλά σε καμία περίπτωση δεν εμποδίζει τη λάμψη της. Σε καμία περίπτωση δεν σταματάει το φως της. Απλώς ερωτεύτηκα μαζί της και δεν την ξέχασα ποτέ», εξήγησε.

Από το Blogger.