Τουρ Χρύσα Κατσαρίνη Κρήτη 2020


Παράσταση stand up comedy σε Ηράκλειο, Άγιο Νικόλαο και Χανιά

Η Χρύσα Κατσαρίνη, έρχεται στην Κρήτη με τα καινούρια της κείμενα (και μερικά απο τα παλιά και αγαπημενα) και ανυπομονεί να σας δεί. Καλό είναι να ρθείτε στην παράσταση, γιατί θα ήταν τρομερά άβολο να την αφήσετε μόνη της στο θέατρο(έχει ακούσει πως η επίκληση στο συναίσθημα είναι δυνατό μάρκετινγκ).

Για να μάθετε λίγα πράγματα για την Χρύσα (πέρα απο το γεγονός οτι μιλάει για τον ευατό της στο τρίτο ενικό), τον Μάϊο του 2012 μετακόμισε στην Αθήνα. Από τότε ασχολείται επαγγελματικά με το stand up comedy.

Eμφανίστηκε στο μακροβιότερο comedy club της Ιρλανδίας, το «Comedy Cellar» στο Δουβλίνο το 2013 με αγγλικό κείμενο καθώς και σε comedy clubs του Λονδίνου.

Έχει παρουσιάσει κωμικές εκπομπές στο Youtube (ΧΙΚ, ΑΟΥΤΣ). Έχει γράψει και πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστικές καμπάνιες εταιριών (Knorr, Pizza fan). Έκανε περιοδείες σε όλη την Ελλάδα.

Τον Οκτώβριο του 2018 πραγματοποίησε την πρώτη της Ευρωπαϊκή περιοδεία, παίζοντας για Έλληνες του εξωτερικού. (Άμστερνταμ, Βρυξέλλες, Λονδίνο, Βερολίνο, Μάντσεστερ). Σεμπτέμβριο του 2019 άνοιξε την παράσταση της Αμερικανίδας κωμικού Liza Treyger. Αυτή την περίοδο δουλεύει την δεύτερη σόλο παράστασή της.


ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Τετάρτη 5 Αυγούστου, στο Κηποθέατρο "Μ. Χατζιδάκις" 

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: Πέμπτη 6 Αυγούστου στο Arodo Coffee Beer Wine

ΧΑΝΙΑ: Παρασκευή 7 Αυγούστου στο Cinema Megaplace


Οι θέσεις είναι περιορισμένες σύμφωνα με τις υποδείξεις για τον εκάστοτε χώρο.

Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.


Προπώληση εισιτηρίων:

Ηράκλειο: Μέσω του viva.gr

Άγιος Νικόλαος: Στο Arodo coffee beer wine

Χανιά: Μέσω του viva.gr και στα ταμεία του CInema Megaplace

Παραγωγή:  Phat Entertainment

Από το Blogger.