Ο Ζήσης Ρούμπος και ο Αριστοτέλης Ρήγας έρχονται στην Κρήτη με το “ΧΑΣΤΑΓΚ”

 


ΖΗΣΗΣ ΡΟΥΜΠΟΣ – ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΡΗΓΑΣ

“ΧΑΣΤΑΓΚ”Ο Ζήσης Ρούμπος και ο Αριστοτέλης Ρήγας, δυο σπεσιαλίστες στο είδος του stand up comedy, ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν την “double bill” παράσταση standup comedy και μουσικής κωμωδίας με τον τίτλο «Χάσταγκ»!

 

Παλιότερα και νεότερα κείμενα, μουσική κωμωδία, σύντομα και μεγαλύτερα αστεία παρελαύνουν επί σκηνής σε αυτή τη μοναδική παράσταση! Θα είναι «χασταγκ» τέλεια!

 

Μετά τις sold out εμφανίσεις τους τον περασμένο χειμώνα, έρχονται για δύο μόνο παραστάσεις στην Κρήτη με την επιτυχημένη συνταγή τους, που τελειώνει με μια μουσικοκωμική σύμπραξη – έκπληξη!

 

Ο Αριστοτέλης Ρήγας, μουσικός και standup comedian, ασχολείται με την κωμωδία εδώ από το 2012, έχει μέχρι στιγμής δυο σόλο παραστάσεις στο ενεργητικό του («musicomedy» και «τουρλού») με πέντε αστέρια στις κριτικές του Αθηνοράματος, συμμετοχές σε όλα τα εγχώρια φεστιβάλ κωμωδίας και sold out παραστάσεις στην Αθήνα, την επαρχία και το Εξωτερικό.

 

Ο Ζήσης Ρούμπος, ηθοποιός/ standup comedian, πέρα από το θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, ασχολείται με το stand up από το 2006. Το 2016 παρουσίασε την πρώτη του σόλο παράσταση «ΠΟΖΑ ΜΗΔΕΝ». Δεν έχει ιδέα πόσα αστέρια έχει πάρει στο Αθηνόραμα, ελπίζει έξι.

 

Πληροφορίες παράστασης:

Χανιά - 4 Σεπτεμβρίου - Πολυχώρος Megaplace Cinema

Ηράκλειο - 5 Σεπτεμβρίου - Κηποθέατρο "Ν. Καζαντζάκης"

Ρέθυμνο - 6 Σεπτεμβρίου - Θέατρο "Ερωφίλη" Φορτέτσα

Γενική είσοδος: 12 ευρώ

Διάρκεια παράστασης 100’ 

Προπώληση: viva.gr και στα ταμεία των θεάτρων

 

Παραγωγή: Phat Entertainment

Από το Blogger.