«Όλα Κουλά» Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος κάνει περιοδεία στην Κρήτη

 


5 Ιουλίου @ Κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης», Ηράκλειο

7 Ιουλίου @ Θέατρο Μυθωδία, Ρέθυμνο

8 Ιουλίου @ Θέατρο Λενταριανών, Χανιά

 

Μετά το χειμώνα έρχεται πάντα η άνοιξη και μετά την καραντίνα έρχεται ο τουρισμός, οπότε πάλι καλά ανοίξαμε και ο Χριστόφορος Ζαραλίκος βγαίνει ξανά στις σκηνές, ευέλικτος και εμβολιασμένος, να σατιρίσει τα τραγελαφικά που ζήσαμε τον τελευταίο χρόνο.

Αμετανόητος και καυστικός μέχρι να του βάλουν τσιμέντο στα πόδια και να τον πετάξουν στη θάλασσα (ή να τον χώσουν στην Ακρόπολη), ο ένας και μοναδικός Χριστόφορος Ζαραλίκος έρχεται στην Κρήτη, για να μοιράσει γέλια και νόημα με νέο σπαρταριστό υλικό.

Όλα καλά ή όλα κουλά; Στην καινούργια Stand up Comedy παράσταση που έγραψε όσο περίμενε τις ανακοινώσεις του Νικ Χάρντ και τα δελτία των οκτώ, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος εξαπολύει τα βιτριολικά του βέλη προς πάσα αρχή και (κυβερνώσα) τάξη.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει κοινωνική και πολιτική σάτιρα, αυτοσχεδιασμό με το κοινό και άφθονο ανατρεπτικό χιούμορ με άποψη, για να γελάσουμε με τα κουλά που συνέβαιναν όσο εμείς «μέναμε σπίτι».

Υγ.: Το περιεχόμενο της καινούργιας παράστασης εγκρίθηκε ομόφωνα από τις επικοινωνιακές ομάδες όλων των κομμάτων.

 

INFO παραστάσεων*:

Χριστόφορος Ζαραλίκος – «Όλα κουλά»
Ηράκλειο: Δευτέρα 5 Ιουλίου (έναρξη 21.15) στο Κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης»
Ρέθυμνο: Τετάρτη 7 Ιουλίου (έναρξη 21.30) στο Θέατρο Μυθωδία
Χανιά: Πέμπτη 8 Ιουλίου (έναρξη 21.15) στο Θέατρο Λενταριανών
Εταιρία παραγωγής: HAH! Comedy
Εισιτήρια προπωλούνται μέσω www.hahcomedy.com & viva.gr
Προπώληση:
https://www.hahcomedy.com/tours2021/olakoulatour

 

* Ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, προτρέπουμε τους θεατές να αγοράσουν ηλεκτρονικά το εισιτήριό τους και να προσέλθουν νωρίτερα στο χώρο. Κατά τη διάρκεια της παράστασης η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική και η απόσταση ασφαλείας ορίζεται στα 1,5 μέτρα.

Από το Blogger.