ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΣΚΟΤ ΤΩΝ 3ων ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΠΑΡΑΚΤΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

 


Σήμερα το απόγευμα στις 7:00 μ.μ., στο Χριστουγεννιάτικο χωριό του ΟΛΗ (στο πάρκινγκ του Café Marina), θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των Mασκότ των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023», οι οποίες επιλέχθηκαν έπειτα από την διαδικτυακή ψηφοφορία που διήρκησε όλο τον Νοέμβριο, με περισσότερους από 7.000 συμμετέχοντες!

 

Παράλληλα, θα γίνει και η παρουσίαση της πλατφόρμας συμμετοχής, καθώς και των Κοινωνικών Δομών και των Αθλητικών Σωματείων Στίβου που συμμετέχουν ενεργά στην πραγματοποίηση των δρομικών αγώνων φιλανθρωπικού χαρακτήρα του Karteros Run, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 4-5 Μαρτίου 2023, στο Karteros Beach Sports Center.

 

Για το Karteros Run:

- στις 4 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί ο Δρομικός Αγώνας Trail στο Φαράγγι του Καρτερού, μία μοναδική διαδρομή δίπλα από την πόλη του Ηρακλείου

- στις 5 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν οι Δρομικοί Αγώνες των 10χλμ, 5χλμ και 1χλμ

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν εκπρόσωποι από τις εν λόγω Κοινωνικές Δομές και τα Αθλητικά Σωματεία Στίβου.

 

Την εκδήλωση διοργανώνουν το Υφυπουργείο Αθλητισμού και η Οργανωτική Επιτροπή των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023», με την στήριξη του Οργανισμός Λιμένα Ηρακλείου (Ο.Λ.Η.).

 

Την παρουσίαση των Μασκότ, καθώς και της πλατφόρμας εγγραφών του Karteros Run θα πραγματοποιήσει ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Από το Blogger.